Groeien met behulp van een gouden online advertising strategie

Dat is wat wij willen. Voor onszelf als advertising bureau, maar zéker ook voor jouw onderneming. Groots denken, plannen maken en alle registers open trekken om dat te realiseren. Het vraagt om een gedegen advertising strategie: hét vertrekpunt voor onze klanten. 

Sla je slag met internet marketing

Onze passie ligt in het helpen groeien van ondernemers. Op basis van welke doelstelling maakt ons niet uit. Gaat het om de kaartverkoop stimuleren, nieuwe klanten werven, meer omzetgroei realiseren, geschikt personeel werven of wil je jouw naamsbekendheid vergroten? Wat het verlangen ook is: wij slaan een slag met internet marketing.

Marketingmix: opmaat gemaakt

SIMBA ontwikkelt ingrijpende online conversiestrategieën.  Zo’n strategie is nooit hetzelfde, is niet te kopiëren, maar bevat vaak wel dezelfde ingrediënten: social advertising, zoekwoorden en display advertenties en marketing automation. De kunst is om hiermee de perfecte online marketingmix te maken en binnen elk kanaal aan de juiste knoppen te draaien.

Van latente doelgroep naar nieuwe klanten

Onze SIMBA-helden zijn steengoed in het bereiken van een latente doelgroep, de groep die jou nog niet kent. Die doelgroep in beweging zien te krijgen en uiteindelijk laten converteren is onze expertise.

Dit is hoe wij het graag aanvliegen:

  • Bereiken van nieuwe doelgroepen
  • Doelgroep omzetten naar conversies en nieuwe klanten
  • Onderhouden en uitbreiden klantenkring

Fundering van een online advertising strategie

Bij SIMBA starten we altijd met het inrichten van de zogeheten funnels. Welke processen doorlopen doelgroepen die jou nog niet kennen tot het moment dat ze een conversie doen?  We komen langs en doen een workshop met de ondernemer en soms een aantal werknemers erbij. Met elkaar gaan we de doelgroep onder de loep nemen. Dit resulteert in één of meerdere uitgewerkte funnels: de fundering van een kwalitatieve online advertising strategie.

Op basis van de funnels kiezen we de kanalen en de tools die we inzetten. Wie weet zit jouw doelgroep veel meer op Instagram dan op Facebook, zijn er veel zoekwoorden vrij in AdWords of kun je hen goed bereiken via remarketing op grote landelijkse sites. Geheel afhankelijk van het product, de dienst of doelstelling gaan we aan de slag met online advertising.

We maken een totaalplaatje. Dit kan gefaseerd zijn: vaak starten we (relatief) klein en bouwen het gaandeweg de tijd uit.

Geen koninkrijk zonder data

Doorlopend doen we data-analyse voor jou. Wat doet de doelgroep binnen deze campagne? Hoe lang blijven ze op een pagina hangen? Converteert je doelgroep op het juiste moment? In de strategiefase gaan we kijken welke variabelen voor jouw campagne van belang zijn en hoe we die gaan meten.

Aan de slag?! Heb jij geen idee waar je moet beginnen of zoek je een  advertising bureau om je online marketing naar een hoger level te brengen? SIMBA maakt jouw onderneming de koning van het dierenrijk! Laten we kennis maken.

Of lees nog even rustig verder. Neem je tijd en verdiep je in SIMBA’S Werken en ontdek meer over onze diensten:

Samen aan tafel, werken aan een effectieve online marketingstrategie
SIMBA Advertising helpt bij SEA: display en zoekmachine adverteren
SIMBA Advertising: online marketing strategie

Leer ons nóg beter kennen

De helden van SIMBA

Een SIMBA-held herken je meteen: energiek, gedreven en een echte vakidioot. Het SIMBA-team heeft er zin in. Ook als het ...>>

SIMBA’S Werken

Wat we doen, doen we met passie. Soms is dat het genereren van naamsbekendheid of van leads. Dan het stimuleren van de k...>>

Met online advertising bureau SIMBA Advertising het vuur aanwakkeren

Blog

Het leuke aan kennis hebben is dat je het kunt delen. De wereld van online advertising staat niet stil. Zo ook niet onze...>>

-->